Nieuws | Band | Releases | Live | Media | Store | Contact | |

 
Actueel nieuws

Nieuwe single Give Me A Reason uit op 28 december
8 december 2018

Degene die onze Facebook pagina de laatste tijd in de gaten hebben gehouden weten het al. Onlangs zijn wij in de studio geweest voor de opname van nieuwe nummers. Binnenkort gaan wij terug naar de studio om een van de nummers af te mixen. Dit betreft het nummer Give Me A Reason, die wij op 28 december uitbrengen als single. Give Me A Reason zal beschikbaar komen als gratis download en zal tevens via diverse online streamingsdiensten beschikbaar komen.


Update: nieuwe muziek in de maak
20 oktober 2018

Zoals we eerder hebben gemeld, zijn we bezig met het schrijven van nieuwe muziek. Op dit moment hebben we een aantal nieuwe nummers gereed en zijn we gestart met het maken van demo opnames en de preproductie voor studio opnames. Zeer binnenkort meer nieuws..!


Nieuws update: 10 jaar Mr. Knowhow
30 juni 2018

Het is al weer een tijdje rustig sinds onze Break Out Tour, dus is het weer de hoogste tijd voor een nieuws update. We hadden het nog niet genoemd, maar Mr. Knowhow is in 2008 opgericht, dus zijn we dit jaar al weer tien jaar actief! We willen dit jubileum niet zo maar voorbij laten gaan, dus zijn we bezig met het organiseren van iets speciaals. Daarover kun je later meer verwachten.

Daarnaast zijn we ons momenteel aan het focussen op nieuwe muziek. We hadden al wat nieuwe nummers liggen. Daarnaast zijn we ook tal van nieuwe ideeŽn aan het uitwerken. Nu het even wat rustiger is op onze agenda qua optredens hebben we daar de tijd voor. Eind van dit jaar kun je dus wellicht ook daarvan wat verwachten.

Reden genoeg om onze website en Facebook pagina de komende tijd in de gaten te houden!


Break Out Tour: Sweet Mama
16 april 2018

Onze Break Out Tour zit er weer op. We zijn in januari gestart op ESNS en vorige week geŽindigd met een live set op de radio. Bedankt allemaal voor het volgen en komen naar onze shows! We gaan ons nu focussen op nieuwe muziek, waarmee we de afgelopen tijd al aan de slag zijn geweest. Tot die tijd een live video van Sweet Mama, opgenomen in Assen afgelopen maart:


Echt Erik live opnames
9 april 2018

Gisteren ware we te gast in de radiostudio van RTVGO! bij Echt Erik, waar we live in de uitzending hebben gespeeld. Voor degene die het hebben gemist zijn de live opnames hieronder terug te luisteren (wij spelen vanaf 13 minuten):


Mr. Knowhow live bij Echt Erik
31 maart 2018

Als afsluiter van onze Break Out Tour zijn wij zondag 8 april te gast in de studio van RTVGO! in Winschoten, waar wij vier nummers live zullen spelen in de uitzending van Echt Erik. De uitzending van Echt Erik is van 17.00 tot 19.00 uur, waarbij wij in het tweede uur spelen. Volg de live stream via www.echterik.nl. Hier kun je ook zien op welke radiostations de uitzending (in herhaling) is te beluisteren. De afgelopen shows hebben we al nieuw werk laten horen. Dat zal zeker nu ook het geval zijn.


Benefiet voor Stichting Semmy
12 maart 2018

Op dinsdag 27 maart wordt er in het pnd van studentenvereniging Cleopatra in Groningen een benefietactie georganiseerd, om geld in te zamelen voor Stichting Semmy. Deze stichting zet zich in voor kinderen met hersenstamkanker. Wij ondersteunen dit doel graag en zullen daarom in het avondprogramma een set spelen. Kom allen langs om dit goede doel te ondersteunen!

Dinsdag 27 maart 2018, Cleopatra - Kleine Pelsterstraat 5 / 5a Groningen, aanvang Mr. Knowhow 20.00 uur


Optreden zaterdag geannuleerd
2 februari 2018

Vanwege ziekte zijn wij tot onze grote spijt genoodzaakt om ons optreden morgen, 3 februari, bij Monts Noordbroek te annuleren. Er zal naar een vervangende datum worden gezocht. Zodra daar meer over bekend is zullen wij dat vermelden.


Break Out Tour
3 januari 2018

We gaan 2018 goed beginnen met een tour door Noord Nederland. Naast de al eerder aangekondigde shows tijdens Eurosonic Noorderslag (ESNS) gaan we een aantal vette rock shows neerzetten met onze vrienden van Kill Your Darlings. Daarnaast zijn we in april te gast bij Echt Erik, waar we live in de #radiosessions gaan spelen. Uiteraard kunnen jullie tijdens de shows alvast wat nieuwe muziek verwachten, waar we de afgelopen periode druk mee bezig zijn geweest.

18 januari - Proeflokaal 't Kantoor Groningen - ESNS
20 januari - Cafť Knarie Groningen - ESNS
25 januari - Flatbar Selwerd 2 Groningen - met Kill Your Darlings
3 februari - Monts Noordbroek - met Kill Your Darlings
16 maart - New Cafť Image Assen - met Kill Your Darlings
8 april - RTVGO!, Winschoten - Echt Erik #radiosessions live uitzending

Het wordt te gek! Mis ons niet! Zie voor meer informatie onze tourdata.


Prettig Kerstfeest!
23 december 2017

Zo aan het eind van het jaar wordt er vaak traditie getrouw teruggekeken op net afgelopen jaar. Voor ons was het een jaar waarin wij afscheid namen van Phil met twee vette live shows. Daarnaast hebben we Marck verwelkomd, die daarmee na zeven jaar weer is gaan bassen bij Mr. Knowhow. In de oefenruimte en op het podium voelt het al weer vertrouwd en als vanouds.

Naast een terugblik op het afgelopen jaar kunnen we uiteraard ook vooruit blikken op het komende jaar. Zo gaan we, zoals we eerder bekend maakten, het jaar flitsend van start met twee shows tijdens Eurosonic Noorderslag (ESNS). Maar er gaat meer live gespeeld worden. Daarover maken we zeer binnenkort meer bekend! Daarnaast zijn we de laatste tijd druk bezig geweest met het schrijven van nieuwe muziek. Ook daarover horen jullie meer in het nieuwe jaar.

Voor nu wensen we jullie fijne feestdagen! Volgend jaar 'breken we de boel weer af'!


Ouder nieuws Ľ | top ^

 

Mr. Knowhow online | www.mrknowhow.nl | (c) 2008-2018 Mr. Knowhow