Nieuws | Band | Releases | Live | Media | Store | Contact | |

 
Actueel nieuws

Benefiet voor Stichting Semmy
12 maart 2018

Op dinsdag 27 maart wordt er in het pnd van studentenvereniging Cleopatra in Groningen een benefietactie georganiseerd, om geld in te zamelen voor Stichting Semmy. Deze stichting zet zich in voor kinderen met hersenstamkanker. Wij ondersteunen dit doel graag en zullen daarom in het avondprogramma een set spelen. Kom allen langs om dit goede doel te ondersteunen!

Dinsdag 27 maart 2018, Cleopatra - Kleine Pelsterstraat 5 / 5a Groningen, aanvang Mr. Knowhow 20.00 uur


Optreden zaterdag geannuleerd
2 februari 2018

Vanwege ziekte zijn wij tot onze grote spijt genoodzaakt om ons optreden morgen, 3 februari, bij Monts Noordbroek te annuleren. Er zal naar een vervangende datum worden gezocht. Zodra daar meer over bekend is zullen wij dat vermelden.


Break Out Tour
3 januari 2018

We gaan 2018 goed beginnen met een tour door Noord Nederland. Naast de al eerder aangekondigde shows tijdens Eurosonic Noorderslag (ESNS) gaan we een aantal vette rock shows neerzetten met onze vrienden van Kill Your Darlings. Daarnaast zijn we in april te gast bij Echt Erik, waar we live in de #radiosessions gaan spelen. Uiteraard kunnen jullie tijdens de shows alvast wat nieuwe muziek verwachten, waar we de afgelopen periode druk mee bezig zijn geweest.

18 januari - Proeflokaal 't Kantoor Groningen - ESNS
20 januari - Café Knarie Groningen - ESNS
25 januari - Flatbar Selwerd 2 Groningen - met Kill Your Darlings
3 februari - Monts Noordbroek - met Kill Your Darlings
16 maart - New Café Image Assen - met Kill Your Darlings
8 april - RTVGO!, Winschoten - Echt Erik #radiosessions live uitzending

Het wordt te gek! Mis ons niet! Zie voor meer informatie onze tourdata.


Prettig Kerstfeest!
23 december 2017

Zo aan het eind van het jaar wordt er vaak traditie getrouw teruggekeken op net afgelopen jaar. Voor ons was het een jaar waarin wij afscheid namen van Phil met twee vette live shows. Daarnaast hebben we Marck verwelkomd, die daarmee na zeven jaar weer is gaan bassen bij Mr. Knowhow. In de oefenruimte en op het podium voelt het al weer vertrouwd en als vanouds.

Naast een terugblik op het afgelopen jaar kunnen we uiteraard ook vooruit blikken op het komende jaar. Zo gaan we, zoals we eerder bekend maakten, het jaar flitsend van start met twee shows tijdens Eurosonic Noorderslag (ESNS). Maar er gaat meer live gespeeld worden. Daarover maken we zeer binnenkort meer bekend! Daarnaast zijn we de laatste tijd druk bezig geweest met het schrijven van nieuwe muziek. Ook daarover horen jullie meer in het nieuwe jaar.

Voor nu wensen we jullie fijne feestdagen! Volgend jaar 'breken we de boel weer af'!


Live tijdens ESNS
20 december 2017

Tijdens Eurosonic Noorderslag (ESNS) zal Mr. Knowhow twee keer de Groningse podia betreden.

Op donderdag 18 januari spelen we om 21.30 en 22.30 in totaal twee sets, in Proeflokaal 't Kantoor (Kolendrift 19 Groningen).

Daarnaast spelen we op zaterdag 20 januari om 19.00 uur een set in Café Knarie (Oosterstraat 69A Groningen).

Kom gezellig een biertje doen en rocken!


Nieuwe live shows
14 oktober 2017

De laatste tijd zijn we bezig met het schrijven en arrangeren van nieuwe muziek. Gelukkig kunnen we binnenkort ook weer het podium op. Op 4 november spelen we in Simplon in Groningen, als support voor onze vrienden van Kill Your Darlings. Zij zullen daar hun gloednieuwe EP presenteren. Daarnaast staan we tijdens Eurosonic Noorderslag (ESNS) op de planken in Proeflokaal 't Kantoor in Groningen. We spelen daar op 18 januari een semi akoestische show.

Zaterdag 4 november, 20.30 uur (deuren open 20.00 uur), Simplon Groningen (support Kill Your Darlings)
Donderdag 18 januari, 21.00 uur, Proeflokaal 't Kantoor Groningen (ESNS: Kantoorsonic)

Voor meer informatie, zie onze live shows. Graag tot ziens!


Nieuws update
4 augustus 2017

Het is al weer een tijdje rustig aan het front, dus vonden we het de hoogste tijd voor een update. Er is niet zo veel nieuws naar buiten gebracht de laatste tijd en ook is het even rustig met de live shows. Voor ons is de vakantieperiode aangebroken en we zijn ook druk met andere dingen. Dat betekend niet dat we als band stil zitten. Tussen de bedrijven door zijn we druk bezig met het schrijven van nieuwe muziek. Daar hebben we ook tijd voor nodig. We zijn overigens bezig met nieuwe live shows voor in het najaar, dus we zullen dit jaar zeker nog een stevig potje met jullie gaan rocken. Daarover later meer. Voor nu wensen we iedereen die op vakantie gaat of is een fantastische vakantie!


Unplugged Session
18 april 2017

Naast de stevige en energieke rock shows houden wij af en toe ook van wat gas terug nemen en liedjes spelen op een sfeervolle manier. In september vorig jaar speelde wij een speciale akoestische set live in de uitzending van RTV Een. Daar gaan we nu een vervolg aan geven in de Unplugged Session. Op zondag 14 mei spelen wij een volledige akoestische show live in proeflokaal 't Kantoor in Groningen. De aanvang is om 17.00 uur en de entree is gratis. Kom dus allemaal langs voor een mooie afsluiter van het weekend!


MON presents: Female Fronted Rock Night
7 maart 2017

We hadden het al even kort genoemd bij het bericht dat Marck terug is gekeerd als bassist bij Mr. Knowhow. Op 19 maart staan we weer met Marck op het podium tijdens een Female Fronted Rock Night bij Muziek Organisatie Noord (MON) in Groningen. De line-up is:

Mr. Knowhow (rock - hardrock)
Kill Your Darlings (rock)
Out Of Order (OOO) (all girl punk)
The Bloody Drumsticks (grunge - (punk)rock)

Deuren open om 19.00 uur en de entree is gratis. Klik hier voor meer informatie. Graag tot dan!


Nieuwe website
24 februari 2017

We hebben een nieuw, frisse website online geplaatst. Onze oude website was al weer online vanaf de release van Mk III Analog in 2014. Met de nieuwe line-up van de band, de nieuwe fotoshoot en de nieuwe muziek waar we mee bezig zijn, vonden we het tijd worden voor een nieuwe website. Meer nieuws over de nieuwe muziek volgt binnenkort..!


Ouder nieuws » | top ^

 

Mr. Knowhow online | www.mrknowhow.nl | (c) 2008-2018 Mr. Knowhow